فواید و خواص سرکه انگبین : برای تقویت معده و کبد، رفع عطش، انسداد عروق، رفع سر درد و گرمی مفید است. افراد گرم مزاج میتوانند مقداری عرق کاسنی به آن اضافه کنند. خوردن شربت سرکه انگبین به همراه شاهتره برای قبل از حجامت توصیه شده است. همچنین این نوشیدنی برای رفع داغی کبد مفید است و به افرادی که با خوردن گرمیها دچار عارضه میشوند، بسیار سفارش شده است. البته افراد سرد مزاج باید کمتر از آن استفاده کنند. از دیگر خواص درمانی آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد : ♦ کاهش چربی خون ♦ مفید برای کبد و گوارش ♦ مفید در درمان مشکلات گوارشی ♦ درمان نفخ معده ♦ برای درمان آسم گرم نیز مفید است. ♦ پاکسازی کبد چرب ♦ رفع عطش در فصل گرم ♦ اخلاط را در بدن معتدل می کند. ♦ باز کننده عروق و ضد انسداد دستور تهیه سرکه انگبین : سرکه انگور یک لیوان عسل طبیعی دو لیوان عرق نعناع یک لیوان آب سالم یک لیوان سرکه، آب و عرق نعناع را در قابلمهای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. سپس عسل را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی مقدار آنها به یک چهارم رسید و کمی غلیظ شد از روی شعله بردارید. پس از سرد شدن سرکه انگیبین را درون بطری شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
قیمت برای شما | 36,000 تومان |
برای تقویت معده و کبد، رفع عطش، انسداد عروق، رفع سر درد و گرمی مفید است. افراد گرم مزاج میتوانند مقداری عرق کاسنی به آن اضافه کنند. خوردن شربت سرکه انگبین به همراه شاهتره برای قبل از حجامت توصیه شده است. همچنین این نوشیدنی برای رفع داغی کبد مفید است و به افرادی که با خوردن گرمیها دچار عارضه میشوند، بسیار سفارش شده است. البته افراد سرد مزاج باید کمتر از آن استفاده کنند. از دیگر خواص درمانی آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
♦ کاهش چربی خون
♦ مفید برای کبد و گوارش
♦ مفید در درمان مشکلات گوارشی
♦ درمان نفخ معده
♦ برای درمان آسم گرم نیز مفید است.
♦ پاکسازی کبد چرب
♦ رفع عطش در فصل گرم
♦ اخلاط را در بدن معتدل می کند.
♦ باز کننده عروق و ضد انسداد
دستور تهیه سرکه انگبین :
سرکه انگور یک لیوان
عسل طبیعی دو لیوان
عرق نعناع یک لیوان
آب سالم یک لیوان
سرکه، آب و عرق نعناع را در قابلمهای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. سپس عسل را اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند. وقتی مقدار آنها به یک چهارم رسید و کمی غلیظ شد از روی شعله بردارید. پس از سرد شدن سرکه انگیبین را درون بطری شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.